Gewoon eten en toch afvallen!!!!

FIT voor HAAR heeft een 12 weeks afval programma ontwikkeld waarbij geen maaltijd vervangers worden gebruikt. Nee, gewoon eten maar dan wel volgens een uitgekiend schema en op gezette tijden op de dag.  Je kent het gezegde wat er niet aankomt hoeft er ook niet af.12wekenprogramma - fitness Dus goed ontbijten, tussendoortje, lunchen, tussendoortje, diner en weer een tussendoortje. Totaal zes eetmomenten per dag waardoor je geen honger hebt en je bloedsuiker spiegel op peil blijft.

Tijdens het 12 wekelijkse programma krijg je complete dag menu’s en tips over gezond en verantwoord eten. De menu’s zijn zo samengesteld dat apart boodschappen doen niet nodig is en andere huisgenoten gewoon mee kunnen eten.

Wekelijks kom je bij ons langs en kijken we of je je doelstellingen voor die week gehaald hebt.
Zo niet dan kijken hoe dat is gekomen en welke stappen we moeten zetten om deze week wel tot een succes te maken. Natuurlijk doen we dit allemaal heel discreet en hoef je niet in een rij te staan.

Natuurlijk helpt sporten tijdens het afvallen, het verzet je zinnen, je krijgt meer energie en heeft een positief effect op je spijsvertering. Je spieren verbruiken veel brandstof waardoor er minder opgeslagen kan worden.

12wekenprogramma - gezellig pratenHet 12 weekse programma kost € 149.= (inclusief sporten)

Je kunt dan gratis onbeperkt sporten bij ons gedurende deze periode, en meedoen met alle groepslessen zoals, pilates, bodyshape, conditietraining, steps, powerjump, Vbarre en indoor bootcamp.Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen