Lokaal vet verbranden, het is mogelijk bij FIT voor HAAR

Mensen met figuurproblemen in de buikzone kunnen hun buikomvang ondanks doelgerichte cardiotraining en een aangepast voedingspatroon slechts deels reduceren. De reden hiervoor ligt in het feit dat de buikzone slecht doorbloed is. Dit kan heel eenvoudig met een zelftest aan het eigen lichaam getest worden. Na een conditietraining zul je zien dat je hele lichaam warm geworden is, alleen de probleemzones (buik, bovenbenen) zijn koud gebleven. Waarom? Daar heeft geen vetverbranding plaatsgevonden.

De methode is eenvoudig:

U gaat 3 keer per week 30 tot 40 minuten trainen voor minimaal 4 weken. Voor de eerste training wordt u gewogen en gemeten, daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode wordt u nogmaals gemeten om het resultaat te bewonderen. Tijdens de training op de fiets krijgt u een tailleband om met infrarood straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Doordat het infrarood diep doordringt in het lichaam, kan dit het vet aanspreken rondom uw organen. Het resultaat is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

POSITIEVE EFFECTEN
De vele positieve effecten die mogelijk zijn wanneer u gaat trainen met Better Belly®:

* Stimuleert de vetverbranding
* Verhoogt de ruststofwisseling
* Vermindert rugklachten
* Helpt bij herstellen van blessures
* Verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten
* Helpt bij menstruatiepijn
* Verbetert de slaap

 



Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen