Bootcamp, de nieuwe uitdaging in Heemskerk!

Ben je op zoek naar een afwisselende training om je conditie te verbeteren? Lijkt het je leuk om een in een gezellige, laagdrempelige omgeving een nieuwe fysieke uitdaging aan te gaan? Bij FIT voor HAAR in Heemskerk kun je nu ook bootcamp proberen: een energieke groepsles die cardiofitness, krachttraining en vetverbranding combineert. bootcamp sit-ups heemskerkOnze bootcamp lessen in Heemskerk zijn bijzonder gevarieerd, en zorgen dus altijd voor een gezonde dosis motivatie. Daarbij zijn de lessen ook speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke sporters.

Wil je meer weten over ons bootcamp programma in Heemskerk? FIT voor HAAR vertelt je graag alles over deze bruisende nieuwe vorm van groepsfitness!

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een unieke trainingsmethode die is afgeleid van Amerikaanse militaire oefeningen. Instructeurs in het leger hebben veel inzicht in het trainen van het menselijk lichaam – een goede fysieke conditie is voor soldaten immers zeer belangrijk. De technieken die bij onze bootcamp training in Heemskerk aan bod komen zijn aan de hand van dit inzicht ontwikkeld: de bootcamp groepsles in Heemskerk is een combinatie van verschillende sportieve disciplines die samen een complete work-out voor het hele lichaam vormen. Er wordt dus geen enkele spiergroep over het hoofd gezien.

Door deze opzet zijn de bootcamp groepslessen in Heemskerk voor zowel beginners als gevorderden een uitstekende manier om effectief te trainen. De oefeningen zijn dusdanig gevarieerd dat iedereen mee kan doen, en het samenspel met de andere deelneemsters motiveert je om alles uit jezelf te halen.

Kennismaken met onze bootcamp training in Heemskerk?

bootcamp fitness heemskerkFIT voor HAAR is exclusief voor vrouwelijke sporters opgericht. Bij ons vind je dus geen traditionele sportschoolmentaliteit – wij willen dat iedere sportster zich bij ons thuis kan voelen. Ons bootcamp programma in Heemskerk is dan ook geen wedstrijd, maar juist een open en sociale groepsles waar je de vrijheid hebt om te sporten op de manier die het beste bij je past.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met een bootcamp groepsles bij FIT voor HAAR in Heemskerk, of wil je graag meer informatie over ons aanbod? Onze sportieve begeleiders kunnen je alles vertellen over de unieke energie die bootcamp te bieden heeft. Neem dus contact op via de website, of kom een keer bij onze sportschool langs voor een kop koffie!Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen