Speciaal kracht- en fitheidcircuit voor vrouwen in Heemskerk

Ben je al een tijdje op zoek naar een training waarbij er zowel aan de kracht en de fitheid wordt gewerkt. Dan heeft FIT voor HAAR de perfecte oplossing voor je, HET CIRCUIT.

circuit kantine

Het circuit bestaat uit 9 krachtapparaten en 9 stepplanken. De apparatuur is speciaal ontwikkeld voor deze unieke manier van trainen.

Geen losse gewichten en je hoeft de apparaten niet steeds opnieuw in te stellen.

Wil je graag aan je conditie werken met een compacte training die weinig beslag legt op jouw tijd? Dan is het FIT voor HAAR circuit wellicht de perfecte uitkomst voor je! Tijdens deze training komen alle grote spiergroepen aan bod, terwijl je slechts 30 minuten bezig bent. Zo kun je in korte tijd een volledige lichaamstraining doen. Bovendien is ook deze training zeer toegankelijk, geen wachttijden of vaste uren, start

en als het jouw uitkomt.  Ben je dus benieuwd naar onze fitness circuittraining? Kom dan snel langs bij FIT voor HAAR, of schrijf je in via de website!

Waarom kiezen voor onze circuittraining?

Past sporten niet zo goed in jouw drukke schema, maar wil je wel je conditie op peil houden? Of wil je snel en effectief de belangrijkste spiergroepen trainen?circuit ringen

Kies dan voor de fitness circuittraining bij FIT voor HAAR! Deze snelle, effectieve training is de perfecte keuze voor iedere sporter die zoekt naar een goede balans tussen tijd en resultaat.

Zo bepaal jezelf hoe lang je bezig bent, en krijg je dankzij onze fitness circuittraining wel een volledige workout.

Circuittraining FIT voor HAAR = Effectief sporten

Ongeacht of je veel tijd hebt of juist snel wilt sporten, bij FIT voor HAAR vind je altijd de beste oplossing. Het hele proces duurt een half uur en vormt een gebalanceerde training voor het hele lichaam, één van onze medewerkers begeleid je door het circuit..

Heb je vragen over onze sportschool in Heemskerk, of wil je meer weten over de trainingen en lessen die wij te bieden hebben? Kijk rond op de website of neem direct contact op met FIT voor HAAR!Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen