Vrouwen fitness in Heemskerk

Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk? Is de traditionele sportschool voor jou niet de ideale sportieve omgeving om te trainen? FIT voor HAAR heeft de oplossing! Wij zijn een gezellige sportschool voor vrouwen in Heemskerk, met een unieke visie op fitness.

Wij willen een optimale omgeving bieden waar iedere sportster kan trainen op een manier die bij haar past. Daarom combineert FIT voor HAAR persoonlijk advies van professionele trainsters met een laagdrempelig karakter en een bijzonder sportief aanbod. Ben je benieuwd naar onze fitness mogelijkheden in Heemskerk? Bekijk ons aanbod, kies een training die bij je past en ga direct aan de slag voor een fitter en gezonder lichaam!

Ons fitness aanbod in Heemskerk

FIT voor HAAR is een vrouwensportschool voor jong en oud. Wij hebben ons fitness aanbod in Heemskerk zo samengesteld dat werkelijk iedereen bij ons terecht kan – krachttraining, cardio, conditietraining en groepslessen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Een centraal onderdeel van ons fitness programma in Heemskerk is onze circuittraining: een verzameling van toestellen en stepplanken waarbij je iedere minuut een andere oefening kunt uitvoeren. Uniek aan onze circuittraining is dat deze in een kring staat opgesteld, waardoor er tijdens het fitnessen altijd sociaal contact is. Hierdoor blijft de motivatie hoog, zonder dat er een competitieve sfeer ontstaat. Sport en gezelligheid gaan bij FIT voor HAAR hand in hand.

Daarnaast kun je tijdens de fitness in Heemskerk zelf bepalen wanneer je begint. Je kunt op elk moment instromen en bent niet gebonden aan onwrikbare tijden.

Optimale begeleiding voor fitness in Heemskerk

Jong of oud, gevorderde of beginner – een goede ondersteuning is onmisbaar bij het sporten. Bij FIT voor HAAR in Heemskerk kun je tijdens de fitness daarom altijd op persoonlijke begeleiding vertrouwen. Of je nu een specifiek doel voor ogen hebt of juist in algemene zin een betere conditie wilt kweken, onze medewerkers ondersteunen je altijd op een manier die aansluit op jouw wensen. Sporters krijgen tips en uitleg over technieken, kunnen hun vorderingen bijhouden en krijgen indien gewenst maandelijks een speciaal fitness menu toegestuurd.

Wil je precies weten wat wij op gebied van fitness in Heemskerk te bieden hebben, of heb je vragen over onze lestijden of faciliteiten? Kijk dan gerust rond op onze website – FIT voor HAAR heeft hier al een hoop antwoorden voor je verzameld. Uiteraard kun je voor al je vragen over fitness in Heemskerk ook direct contact opnemen met onze trainsters. Wij staan altijd klaar om je te helpen.Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen