Groepslessen bij FIT voor HAAR

Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen. Succesvol sporten heeft niet alleen te maken met hoe vaak je komt maar meer met de afwisseling van de training. Door aan verschillende trainingen mee te doen blijf je ook gemotiveerder.

Een leuk voorbeeld van een groepsles is onze indoor bootcamp les waarin we 4 onderdelen combineren tot 1 groepsles. Sporten in een groep is dan de perfecte manier om uw motivatie hoog te houden!

FIT voor HAAR heeft  veel groepslessen waar je direct aan mee kunt doen. Van bootcamp tot pilates tot powerjump, bij ons vind je altijd een training die aansluit bij jouw doelstellingen. FIT voor HAAR biedt groepslessen aan voor ieder niveau, en onze trainingen zijn daardoor zowel voor de ervaren als de beginnende sporter uitstekend geschikt. Wil je een keer kennismaken met onze groepslessen? Schrijf je in bij van FIT voor HAAR, bekijk hier onze groepslestijden en beleef de energie van trainen in een groep!

De meest gevarieerde groepslessen voor vrouwen!

FIT voor HAAR heeft bewust gekozen voor een breed scala aan groepslessen. Van het rustige maar intensieve Pilates tot de uitdagende step of powerjump lessen. Succesvol sporten heeft niet alleen te maken met intensiteit, maar ook met afwisseling. Als je zelf een training kunt kiezen die je leuk vindt is het namelijk makkelijker om gemotiveerd te blijven. Sporten in een groep is dan de perfecte manier om jouw motivatie hoog te houden!Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen