Pilates in Heemskerk

Wil je eindelijk eens kunnen sporten zonder druk of zorgen? FIT voor HAAR is geen traditionele sportschool – wij staan voor gezellig sporten in een rustige, ongedwongen omgeving, en bieden vrouwelijke sporters een uitgebreid aanbod van klassieke en moderne groepslessen. Hierbij ligt de nadruk op fysieke, sociale en mentale balans.
pilates stretchen onderbeen
Met dit uitgangspunt is het niet verwonderlijk dat onze sportschool in Heemskerk ook Pilates op het programma heeft staan: een gebalanceerde, goed onderbouwde lichaamstraining die lichaam en geest in perfecte harmonie brengt. Ben je dus op zoek naar de ideale manier om je kracht en conditie te trainen? Lees verder, en ontdek wat ons Pilates programma in Heemskerk je kan bieden!

De kracht van Pilates

De Pilates-methode dankt haar naam aan Joseph Pilates, een Duitse visionair die inzag dat fysieke en mentale gezondheid aan elkaar gekoppeld waren. Tijdens de eerste helft van de 20ste eeuw besloot hij een nieuw fitnessconcept te ontwikkelen die zowel lichaam als geest verder zou versterken. Het resultaat was een trainingsmethode die zich focust op complete beheersing: Pilates.pilates stretchen bovenbeen

Ons Pilates programma in Heemskerk is direct op deze methode gebaseerd, en is toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden en conditieniveaus. De Pilates groepslessen in Heemskerk zijn bedoeld om meer soepelheid en kracht te trainen, zonder dat de nadruk op spiermassa komt te liggen. Je focust tijdens de training op ademhaling, concentratie en vloeiende bewegingen, en leert daardoor op bijzonder efficiënte wijze aan je conditie te werken.

Meedoen met een Pilates training in Heemskerk?

Heb je zin om een keer mee te doen met een van onze Pilates trainingen in Heemskerk, of ben je benieuwd naar de rest van ons sportieve programma? Op de website van FIT voor HAAR vind je alles over onze faciliteiten, trainingsprogramma’s en lesroosters. FIT voor HAAR organiseert wekelijks diverse Pilates groepslessen in Heemskerk, dus je vindt altijd een optie die bij je past.

Wil je meer weten over de inhoud van ons Pilates programma in Heemskerk? Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze trainsters, maar je kunt ook gewoon gezellig langskomen bij onze sportschool.

FIT voor HAAR helpt je graag om een trainingsprogramma te vinden dat precies aansluit op jouw wensen.Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen