De leukste sportschool voor vrouwen uit Beverwijk

Heb je wèl zin om te sporten, maar vind je de traditionele sportschoolcultuur niet zo bij je passen? Woon je in Beverwijk, en zoek je een sportschool die de wensen en behoeften van vrouwen een centrale plek geeft? Dan ben je bij FIT voor HAAR aan het juiste adres! Wij zijn de enige sportschool in de buurt van Beverwijk die zich uitsluitend op vrouwelijke sporters richt.

Wij begrijpen dat het voor vrouwen niet altijd even makkelijk is om een sportschool te vinden, en hebben dichtbij Beverwijk een uitstekend alternatief opgericht. Ons programma is laagdrempelig, leuk, en toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden, conditieniveaus en lichaamstypen. Wil je weten wat ons programma precies inhoudt? Lees verder, en ontdek de kracht van FIT voor HAAR!

Wat heeft onze sportschool Beverwijk te bieden?

Onze sportschool biedt sportsters uit Beverwijk precies wat je van een fitnesscentrum mag verwachten: een uitgebreid aanbod van klassieke en moderne groepslessen, uitdagende cardio work-outs en een gebalanceerde circuittraining. Of je nu in een gezellige groep aan de slag wilt met Pilates of een bruisende bootcamp training, wilt afslanken met de wetenschappelijk bewezen Slim Belly® techniek of juist liever focust op specifieke oefeningen en spiergroepen – het aanbod van FIT voor HAAR doet voor geen enkele sportschool in Beverwijk onder.

Toch is er wel een belangrijk verschil: de persoonlijke aandacht en de ongedwongen sfeer. Onze trainers kennen je bij naam en weten precies waar jij aan wilt werken. Er is nooit sprake van druk of haast – je sport op het tempo dat jij prettig vindt, en krijgt altijd de begeleiding die je nodig hebt. Deze vernieuwende filosofie maakt onze sportschool in Beverwijk steeds populairder.

Schrijf je in bij FIT voor HAAR

Lijkt het je leuk om eens actief aan je conditie te werken in een open, sociale omgeving? Onze sportschool is vanuit Beverwijk altijd dichtbij, en biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. FIT voor HAAR is gevestigd in Heemskerk, en de sportschool is voor sportsters uit Beverwijk bijzonder eenvoudig bereikbaar.

Heb je vragen over ons sportieve programma, of zou je graag meer weten over onze faciliteiten of onze lesroosters? Via de website van FIT voor HAAR vind je snel alle informatie over onze groepslessen, trainingsmethoden en werkwijze. Mocht je verdere vragen hebben, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met onze trainsters. Bovendien ben je altijd welkom om voor een kennismaking en een kopje koffie bij ons langs te komen!Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen