Op zoek naar een vrouwen sportschool rond Castricum?

Je lichaam is je meest bijzondere bezit – je brengt er een heel leven mee door, en het geeft je de kans om de meest fantastische ervaringen mee te maken. Hoe beter je er voor zorgt, des te langer je van deze vrijheid kunt genieten. Een actieve houding maakt hierbij al een groot verschil, maar de traditionele sportschoolcultuur weerhoudt veel vrouwen ervan om te gaan sporten.

Dankzij FIT voor HAAR is dit niet meer nodig – wij hebben dichtbij Castricum een sportschool opgericht die exclusief voor vrouwelijke sporters bedoeld is. Onze sportschool biedt vrouwen uit Castricum een gezellige, ongedwongen omgeving waar sporten draait om activiteit, niet uiterlijk. Ben je dus op zoek naar een sportschool in de buurt van Castricum waar je op je eigen tempo kunt sporten, zonder continu met jezelf geconfronteerd te worden? Lees dan verder, en ontdek wat FIT voor HAAR te bieden heeft!

Gevarieerd sporten in een prettige sfeer

Motivatie is één van de belangrijkste factoren tijdens het sporten. Onze sportschool geeft vrouwen uit Castricum toegang tot een bijzonder gevarieerd sportief aanbod – hoe meer afwisseling, des te leuker het is om met je conditie bezig te zijn. Als sportster uit Castricum kun je bij onze sportschool daarom kiezen uit diverse klassieke en moderne groepstrainingen. Ook is er een fitnesscircuit aanwezig voor krachttraining en cardio, en kun je met de Slim Belly® techniek gericht werken aan een slanker lichaam.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een positieve sfeer – wij werken met kleine groepen, waardoor je leuk sociaal contact hebt met de andere sportende vrouwen en altijd op persoonlijke aandacht van de trainsters kunt vertrouwen.

FIT voor HAAR, de leukste vrouwen sportschool dichtbij Castricum

Lijkt het je leuk om met je conditie aan de slag te gaan? Onze sportschool heeft sportieve vrouwen uit Castricum veel te bieden: een breed assortiment, een gezellige sfeer en uitstekende persoonlijke begeleiding. Bovendien is onze sportschool vanuit Castricum eenvoudig te bereiken – FIT voor HAAR is gevestigd in Heemskerk, en is op alle doordeweekse dagen geopend.

Heb je vragen over onze trainingsprogramma’s en faciliteiten? Sportsters uit Castricum kunnen het aanbod van onze sportschool direct via de website bekijken. Voor aanvullende vragen of het bespreken van specifieke trainingsdoelen kun je daarnaast altijd <CONTACT> opnemen met onze trainsters. Bij FIT voor HAAR voelt iedere vrouw zich thuis!Fitness

fitness
  • Zou je graag wat aandacht aan je conditie willen besteden, en ben je op zoek naar een leuk adres voor fitness in Heemskerk?

  • Alles over fitness in Heemskerk

Groeplessen

  • Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt FIT voor HAAR een aantal verschillende groepslessen.

  • Alles over onze groepslessen

Afslanken

  • Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft veertig procent van de vrouwen last van overgewicht.

  • Alles over afslanken

Abonnementen

  • Wil je in alle rust kunnen werken aan je conditie, zonder steeds geconfronteerd te worden met de concurrentiementaliteit van

  • Alles over onze abonnementen